Afgelopen zaterdag (31 mei) vond het AORC/Lebo Vastgoed Jeugdzaalvoetbal toernooi plaats. Aan het toernooi deden diverse teams uit het hele land mee. Met 14 teams was het een gezellige dag in het Sporthallen Zuid, te Amsterdam.

Het toernooi was verdeeld in een A- en B-catogerie. De B-Catogerie bestond uit 2 poules, ieder poule bestond uit vier teams. De A-categorie bestond uit 1 poule van zes teams. Voor de halve finales (A-Categorie) konden de Nrs 1 t/m 4 zich kwalificeren. Van de B-catogerie zou de NR 1 en 2 van ieder poule zich kwalificeren voor de halve finales.

Poules

Het toernooi ging om 11.00 van start met de A-Categorie, gevolgd door de B-Catogerie. Tijdens de poule wedstrijden kreeg het publiek leuke wedstrijden te zien. Uiteindelijk was het Tigers Roermond B1, Zvv Nieuweboer B1, Annour B1 en White Stones B1 dat door ging naar de halve finales. Van de A-Categorie ging AORC A1, Vrone A1, CFE/VDL A1 en Tigers Roermond A1 door naar de halve finales.

Halve finales
Bij de B-catogerie werden de halve finales gespeeld tussen Annour B1Zvv Nieuweboer B1 en Tigers Roermond B1 White Stones B1. Annour B1 won overtuigend van Zvv Nieuweboer en plaatste zich voor de finale. Tigers Roermond had het lastiger tegen White Stones en plaatste zich nipt voor de finale.

Halve finalesBij de A-Categorie werden de halve finales gespeeld tussen AORC A1CFE/VDL A1 en Tigers Roermond A1Vrone A1. Het publiek kreeg leuke wedstrijden te zien, maar uiteindelijk was het CFE/VDL en Tigers Roermond die zich plaatste voor de finale.

Finales
De finale van de B-Catogerie ging tussen Annour B1 en Tigers Roermond B1. Annour was in de finale een maat te groot. Annour won de finale met 4-0. De andere finale ging tussen CFE/VDL en Tigers Roermond. CFE won de wedstrijd met 2-0. Roermond kan terug kijken op een uitstekend toernooi, met 2 teams in de finale.

Finales

Annour B1 en CFE/VDL A1 hebben het AORC/Lebo Vastgoed jeugdzaalvoetbal toernooi uiteindelijk terecht gewonnen.

Uitreiking Anour CFE uitreiking

Beste speler/keeper
Tijdens het toernooi kwamen wij uitstekende talenten tegen. In beiden categorieën is er een prijs uitgereikt voor de beste speler en keeper. De volgende spelers waren de beste van het toernooi;

B-Categorie

Winnaars B1

A-Categorie

Winnaars A1Eindstand toernooi

Als organisatie vonden wij het een zeer geslaagd toernooi. Wij hebben leuke wedstrijden gezien en de teams toonden respect en sportiviteit. Tijdens het toernooi zijn er foto’s geschoten. Alle foto’s van het toernooi zijn terug te vinden op de facebook pagina van AORC/Lebo Vastgoed.