AORC/Lebo Vastgoed is zeer verheugd met het kleding contract dat zij afgesloten heeft met het merk JOMA. Het contract is getekend voor drie jaar. Het contract levert weer een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van de vereniging.

Joma Sponsor AORC Lebo

(Edo Lemke van TeamsportEquip, Voorzitter Ronald van Teeffelen en Michel Leonhart Sales Manager Nederland van JOMA tekenen het 3 jarig contract)

“ We zijn blij met de aanbieding die JOMA ons heeft gedaan. JOMA levert een goed product en de samenwerking met leverancier Teamsport Equip verloopt erg goed.” Aldus voorzitter Ronald van Teeffelen. De sales manager van JOMA Nederland Michel Leonhart is blij dat AORC/Lebo Vastgoed heeft getekend met JOMA. “Deze maatschappelijke vereniging is een positief uithangbord voor het zaalvoetbal. AORC/Lebo Vastgoed is meer dan alleen een eerste elftal dat op het hoogste niveau acteert. Zij besteedt ook veel aandacht aan een maatschappelijke invulling in samenwerking met hoofdsponsor Lebo Vastgoed. De rolmodellen zijn onder andere veelvuldig in de wijken actief om als inspiratiebron te dienen.”

Het thuis en uit tenue gaat er als volgt uitzien:

Tenue AORC Lebo Vastgoed (Joma)

AORC Teams kunnen het thuis of uit tenue kopen tegen een gereduceerd tarief. Inclusief bedrukking en een verenigingskorting van ruim 25 % kost een tenue bestaande uit een shirt, broekje en sokken € 40,- Deze zijn te bestellen door contact op te nemen met verenigingsmanager Nick van Teeffelen via www.aorc-lebovastgoed.nl