Aankomende vrijdag 27 november staat de laatste competitie wedstrijd op het programma. FC Marlene komt richting Sporthallen Zuid om om 21:15 uur af te trappen tegen het eerste team van a.s.v. LEBO. Gezien de ranglijst is het een wedstrijd van groot belang in de jacht op een play off ticket.

De eerste 4 plaatsen geven recht op het spelen van de play-offs. Indien FC Marlene geen punten pakt, dan gaat bij winst Hovocubo over hun heen en zal FC eindhoven afstand kunnen nemen indien het beide wedstrijden wint. A.s.v.  LEBO schakelt dan voorlopig een play-off kandidaat uit. De afstand zal dan 6 punten bedragen. FC Marlene zal bij winst op gelijke hoogte komen met LEBO. De stand is dan ongemeen spannend.

Het programma voor aankomend weekend:

27-11-2015
a.s.v. LEBO – FC Marlene
Volendam – Knooppunt
FC Eindhoven – Groene Ster
FCK de Hommel – TPP
GZV Watergras – ZVV den Haag

28-11-2015
Hovocubo – ZVV Eindhoven

Vorig seizoen
Afgelopen seizoen wist a.s.v. LEBO op miraculeuze wijze uit gelijk te spelen bij FC Marlene. De ploeg stond met nog 3 minuten op de klok met 5-2 achter. Snel zorgde de ploeg voor de 5-3 en nadat LEBO met een extra veldspeler ging spelen wist het in de laatste minuut 2x te scoren. Misschien wel een van de spannendste laatste minuten uit de historie van het zaalvoetbal, gezien de kansen over en weer.
In de thuiswedstrijd won de ploeg van coach Calvin Blankendal met 6-2 na een moeizame start. FC Marlene staat er echter om bekend een 4-0 systeem te hanteren. Dat betekent dat er veel lopende spelers zijn en zonder een goede organisatie in het veld speelt FC Marlene de wedstrijd gemakkelijk uit. Aan a.s.v. LEBO de taak om de laatste competitie wedstrijd in stijl af te sluiten.

De laatste wedstrijd van het jaar 2015 zal de bekerwedstrijd in Eindhoven zijn waar het speelt tegen de plaatselijke ZVV. Deze wedstrijd vindt plaats op vrijdag 18 december.

comp-a.s.v.-LEBO---marlene-WEB-