ASV LEBO heeft wederom in de slot seconden een overwinning weggegeven. Na de thuiswedstrijd tegen GZV/Watergras waar het in de laatste minuten tegendoelpunten kreeg, wist het in Apeldoorn een 4-1 voorsprong niet uit te spelen. In de laatste minuut werd het 4-4.

ASV LEBO begon goed aan de wedstrijd, waar Ilias Aynaou in de 2e minuut al op de paal schoot. In de 12e minuut wist Rachid na een assist van Omar wel het net te vinden en ASV LEBO zat op rozen toen Zaid el Morabiti in de 15e minuut de score wist uit te breiden naar 2-0 na een assist van Revelinio.

Na rust wist WSV al snel de aansluitingstreffer te maken. Echter was het Ike Neil die twee minuten later de de marge weer naar 2 bracht. Ike gaf daarna een assist op Zaid en met 4-1 leek de wedstrijd met nog 9 minuten op de klok gespeeld.

Het was echter WSV dat liet zien over veerkracht te beschikken want in de 36e en 38e minuut werd er twee keer gescoord. De domper was compleet toen Ilias Aynaou in de laatste minuut een eigen doelpunt maakte en het zo 4-4 is geworden.