Maatschappelijk & BREEDTESPORT

Maak kennis met  de grootste zaalvoetbal vereniging van Amsterdam.
Leef En Beweeg Optimaal.

STICHTING LEBO

ASV LEBO: topsport, breedtesport en maatschappelijke verantwoordelijkheid

ASV LEBO staat voor top- én breedtesport in het zaalvoetbal. Maar we voelen ons ook maatschappelijk verantwoordelijk. We richten ons met zaalvoetbal op de hele stad, op elke leeftijdsgroep en gender. En we doen dit samen met organisaties zoals Vrienden van Nieuw-West, het Ouderenfonds, en de Gemeente Amsterdam. Met zaalvoetbal als katalysator willen we ons inzetten voor het welzijn van inwoners die het sociaal economisch lastig hebben. Daartoe hebben we de stichting LEBO opgericht.

Bekijk alle projecten op www.stichtinglebo.nl

Senioren teams

Senioren teams

Jeugd teams

Dames teams

Maatschappelijke breedtesport projecten

“We richten ons met zaalvoetbal op de hele stad, op elke leeftijdsgroep en gender.

Een greep uit onze projecten

Vrienden van ASV LEBO

Word jij ook vriend van ASV LEBO? Kom dan een balletje trappen! met Vrienden van Nieuw-West bij Calvijn College Amsterdam.

Elke zondag: 14:00 tot 15:00
Download  de flyer

Walking Football

55 jaar of ouder en toch lekker blijven voetballen? Dat kan met OldStars walking football, een initiatief van de Eredivisie en het Nationaal Ouderenfonds. Ook in Amsterdam Nieuw-West zal deze bijzondere sport binnenkort beoefend worden.
Download  de flyer

D66 Toernooi

D66 Amsterdam en a.s.v. LEBO sloegen samen met de studenten van de HVA de handen ineen om een top toernooi te organiseren. Met 16 teams van 16 – 19 jarige jongeren, werd met volop zon een geslaagd toernooi neergezet. 

Pannastraatvoetbal.nl

Stichting LEBO organiseert Panna toernooien voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar.

Ga naar de website voor meer informatie!

Meiden voortgezet onderwijs competitie

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle deelnemende teams en het progamma. Ook zullen regelmatig de stand en uitslagen worden toegevoegd! 

Ontwikkelingshulp

Asv LEBO is een club dat zich richt op topsport, maatschappelijke breedtesport en ook ontwikkelingshulp. Vanuit hoofdsponsor Lebo steunen wij diverse projecten in Afrika.

Maak kennis met  de grootste zaalvoetbal vereniging van Amsterdam.
Leef En Beweeg Optimaal.

Hattrick:
Bij Hattrick, kan uw zoon of dochter voor het eerst in aanraking komen met hoe leuk de combinatie van straat-, zaal-, en veldvoetbal is. Hattrick biedt uw kind een programma aan waar ze kennis maken met de verschillende ondergronden.

Voor meer informatie en Inschrijven www.hattrick.football

GHANA:
In Ghana zijn wij al een aantal jaar actief. Vanuit Lebo is er een sportschool opgezet en verzamelen we ieder jaar kleding, sportspullen, schoolspullen en andere bruikbare materialen voor de arme mensen in en om de tweede stad van Ghana, Kumasi. Uiteraard zorgen we voor meerdere leuke voetbal activiteiten. Voor meer informatie zie: www.fun-foundation.nl

Asv LEBO is een club dat zich richt op topsport, maatschappelijke breedtesport en ook ontwikkelingshulp. Vanuit hoofdsponsor Lebo steunen wij diverse projecten in Afrika.