We zijn verheugd om u te melden dat oud gediende Najib Taki terug is op het oude nest. Najib is aangesteld voor de functie van hoofdjeugdopleiding en assistent-trainer van onze vlaggenschip. “Ik ben deels gevormd door deze club, waar ik mij als speler en coach heb mogen ontwikkeling. Het is absoluut mooi om weer terug te zijn” aldus een verheugde Najib. Samen met onze kersverse hoofdcoach Zaid el Morabiti zullen ze de strijd aangaan in de eredivisie.

Het bestuur; is erg blij met de komst van deze oude bekende.

Najib was voorheen actief bij ’t Knooppunt Amsterdam waar hij alle prijzen in Nederland heeft gewonnen. Hierin leidde hij persoonlijk het team vanuit de play-offs naar het eerste landskampioenschap van ’t Knooppunt Amsterdam. Naast dit enorme hoogte punt wist Najib tevens zijn team te plaatsen bij de laatste 16 van Europa. Afgelopen seizoen was Najib trainer/coach van eredivisionist Tigers in Roermond, hier is hij keuring met de ploeg bovenaan het rechterrijtje geëindigd.

Met het aantrekken van een ervaren coach hopen wij binnen onze club een boost te geven aan de jeugdopleiding en onze eerste team. In het verleden was Najib al eerder bij ons actief als jeugdtrainer. Hij heeft onder andere gewerkt met topspelers als Noureddine Oulad ben Youssef, Youssef Makraou, Ilias Aynou, Iliass Bouzzit en Abdessamad Attahiri om maar een aantal namen te noemen. Wij heten daarom ook Najib van harte welkom en wensen hem heel veel succes met deze uitdaging