Afgelopen vrijdag reisden de mannen van ASV Lebo JO17-1 onder leiding van trainers Faysal el Badre en Gerry de Koning voor de tweede wedstrijd van het seizoen af naar Heerhugowaard voor de uitwedstrijd tegen FC Marlene JO17-1. Na de eerste wedstrijd van het seizoen gelijk gespeeld te hebben, was het voor de spelers van ASV Lebo belangrijk om hier de drie punten mee naar Amsterdam te nemen.

De Amsterdammers begonnen in de eerste helft erg goed en gaven weinig tot geen kansen weg. Helaas werd deze lijn niet doorgezet, waarna zij kort achter elkaar vijf goals moesten incasseren. In de rust besloten de trainers een tactische wijziging toe te passen, wat resulteerde in een veel betere tweede helft. Waar er in de eerste helft vijf tegengoals werden gescoord, werd dit in de tweede helft beperkt tot twee. ASV Lebo kwam zelf ook nog tot scoren dankzij Abdelhamid, die na een mooi opgezette aanval het net wist te vinden. De eindstand werd 7-1.

De volgende wedstrijd die op het programma staat, is op aanstaande vrijdag 11 oktober om 20:10 uur. Dan ontvangen de mannen Scagha 66 JO17-1 in sporthal Calvijn.