*ASV LEBO O.19-1 VERSLAAT DIRECTE CONCURRENT DIJKHUIS FC O.19-1 EN MAAKT OPNIEUW RECLAME VOOR HET ZAALVOETBAL. *

Woensdag stond ASV LEBO O.19-1 opnieuw tegenover DIJKHUIS FC O.19-1 in de Sporthallen Zuid. ASV LEBO O.19-1 had de vorige wedstrijd onnodig verloren, vandaag kon het team dat weer rechtzetten. ASV LEBO-1 had geen competitiewedstrijd, hierdoor kon Younes Tounsi speelminuten maken bij ASV LEBO O.19-1.

ASV LEBO O.19-1 bepaalde vanaf het begin van de wedstrijd het tempo en had het meeste balbezit. De tegenstander liet zich inzakken en loerde op de counters. De technische staf ging hier van tevoren al uit en heeft het team specifieke opdrachten gegeven die uitgevoerd moesten worden.

ASV LEBO O.19-1 kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Een scherpe counter die fraai werd binnengeschoten door Mohamed Bendidi, 1-0. Enkele minuten daarna kon Mohamed Bendidi alweer de 2-0 maken, knappe assist van Nabil.

Door een individuele fout kon DIJKHUIS FC O.19-1 de aansluitingstreffer maken, 2-1. ASV LEBO O.19-1 bleef de wedstrijd domineren maar was echter nog niet scherp genoeg voor het doel. DIJKHUIS FC O.19-1 kon vervolgens uit een vrije trap de 2-2 binnenschieten.

In de tweede helft kwam DIJKHUIS FC O.19-1 op voorsprong, 2-3. Enkele seconden hierna schakelde Mohamed Bendidi zijn tegenstander uit en schoot fenomenaal de bal binnen, 3-3. DIJKHUIS FC O.19-1 kwam wederom op voorsprong uit een vrije trap, 3-4.

Er is afgelopen week intensief getraind op hoog druk zetten op de tegenstander. Dit was het moment om dit uit te voeren. Door goed druk zetten van het team kwam ASV LEBO O.19-1 terug in de wedstrijd. Jordi Blom schoot de bal met een knappe individuele actie tegen de touwen, 4-4. Kort hierna beloonde Jordi Blom zichzelf opnieuw met zijn goede spel, 5-4.

ASV LEBO O.19-1 had vanaf dit moment de wedstrijd volledig onder controle. De ruimtes werden klein gehouden, kwaliteit in de passen, er werd voor elkaar gewerkt en het team speelde gedisciplineerd.

Enkele minuten voor het eindsignaal maakte opnieuw Mohamed Bendidi een fraai doelpunt uit een uitgespeelde aanval, 6-4. De einduitslag werd uiteindelijk bepaald door Saber ben Khalou, 7-4.

ASV LEBO O.19-1 liet vandaag zien dat ze in staat zijn om een wedstrijd te lezen en te anticiperen op de situatie. Daarnaast hebben ze de toeschouwers laten zien wat zaalvoetbal is. Een mooie ontwikkeling in het proces, op naar de volgende wedstrijd!

Opstelling: Santos(K), Sabir BK(1x), Mohamed, Nabil, Anass, Jordi(2x), Amine, Youssef(K), Ouasim, Yassin, Mohamed Bendidi(4x) en Younes(C).

Woensdag 29 Januari 20:10 uur
Sporthallen Zuid, Amsterdam