“ASV LEBO is niet alleen de grootste zaalvoetbalvereniging van Amsterdam, maar vervult daarnaast een belangrijke maatschappelijke rol in haar omgeving. Hier is 123vastgoed als trouwe sponsor natuurlijk ontzettend trots op.”

123 MAKELAAR

123makelaar en 123 vastgoed expertise staan driedubbeldwars achter ASV Lebo

123vastgoed is een jong en dynamisch bedrijf met een schat aan ervaring in het vastgoed. Onder leiding van de ervaren rotten in het vak Ramon Brouwer en Joep Bangert staat ons team voor u klaar. Wij kunnen u van dienst zijn bij:

De aan- of verkoop van uw woning of bedrijfspand; Verhuur van uw woning; Aan- of verhuur van uw bedrijfspand; Taxaties van uw vastgoedbelegging of bedrijfspand.

Van woning of bedrijfspand tot vastgoedontwikkeling; wij kunnen voor u scoren! Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze spelers om de strategie en tactiek voor uw koopwoning of bedrijfshuisvesting te bespreken.

Sinds enkele jaren zijn wij nauw verbonden met ASV LEBO. ASV LEBO is niet alleen de grootste zaalvoetbalvereniging van Amsterdam, maar vervult daarnaast een belangrijke maatschappelijke rol in haar omgeving. Hier is 123vastgoed als trouwe sponsor natuurlijk ontzettend trots op.

123makelaar staat met het volste vertrouwen achter ASV LEBO en wenst het team en alle medewerkers veel succes toe!

Meer informatie: www.123makelaar.nl

Bekijk alle sponsoren

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.