“Vincent Pappot, de man met de microfoon, die als vaste speaker bij alle thuiswedstrijden van asv LEBO te horen is, is de eigenaar/directeur van Mijnsport BV.”

MIJNSPORT BV

Mijnsport BV

Een sportieve organisatie waar u aan het perfecte adres bent voor de organisatie van uw sportevenement en verhuur van sportmaterialen zoals mobiele voetbalveldjes.

Vincent Pappot, de man met de microfoon, die als vaste speaker bij alle thuiswedstrijden van asv LEBO te horen is, is de eigenaar/directeur van Mijnsport BV.

Mijnsport heeft jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve evenementen in zowel profit als non-profit sector en staat garant voor een sportbeleving op maat. De Meerboarding Cup in Hoofddorp, De Sportdag voor 600 medewerkers van stadsdeel Zuidoost,

De voetbalboardingen van Mijnsport waren zien in het televisieprogramma ‘Leven als een prof’ met Harry Vermegen op RTL7, ze zijn gebruikt bij de sportactiviteiten op Koningsdag in Zwolle waar zelfs Konings Willem Alexander in gesport heeft, maar ook voor toernooien van The Sting, De Rijnsburgse Boys en voorheen bij Copa Amsterdam werden de voetbalvelden van Mijnsport ingezet

Naast de harde voetbalboardingen verhuurt Mijnsport ook opblaasbaar voetbalveld, een Panna Ko veld, springkussens, partytenten, geluid en als enige in Nederland een opblaasbaar trefbalveld.

 

 

Lekker spelen op het schoolplein
Op 14 basisscholen spelen de medewerkers van Mijnsport op het schoolplein en organiseren daar verschillende spelletjes voor de kinderen. Buitenspelen is niet meer vanzelfsprekend, daarom leren wij de kinderen de leukste spelletjes en zorgen ervoor dat ze bij de “grote” pauze geen tijd hebben om zich te vervelen. Meedoen is vrijwillig, maar doordat we de leukste spelletjes aanbieden, doen er altijd veel kinderen mee en gaan ze met een rood en bezweet hoofd weer naar binnen.

Toernooigenerator
Organiseert uw club wel eens toernooi, maar is het in de kantine niet duidelijk hoe de eigen club het doet of het is lastig als er een team afzegt om het programma om te gooien? Nu niet meer, want Mijnsport heeft Toernooigenerator laten maken. Samen met BYTT zorgen we ervoor dat een toernooi snel is gemaakt, de uitslagen wereldwijd via internet terug te zien zijn en de scheidsrechters krijgen op de velden de uitgeprinte wedstrijdbriefjes. Met een paar klikken op de computer heeft u een vervangend team ingevuld na een afzegging of heeft u een nieuw toernooi gemaakt. De online scoreschermen zijn direct aangepast. Maar ook alle scorebriefjes en het wedstrijdschema kunnen direct weer worden uitgeprint en uitgedeeld.
De Toernooigenerator wordt al jaren ingezet bij het WK Nederland, bij de jeugdtoernooien van Ajax en wordt gebruikt op het ROC Sport en Bewegen bij RAI in de opleiding van de nieuwe sportleiders.

Meer informatie:

www.mijnsport.com
www.toernooigenerator.com