“Sinds 2017 werken wij samen met a.s.v. LEBO met maatschappelijke projecten en in 2018 hebben wij een dependance van a.s.v. LEBO opgezet op IJburg.”

SK COACHING

SK Coaching is in 2010 opgericht door Sinan Kelebek. Inmiddels bestaat het team uit ongeveer 35 trainers en 30 stagiaires/vrijwilligers.
SK Coaching gebruikt Sport als Middel om aan verschillende (wijkgerichte) doelen te werken, waarbij verbinden, samenwerken, vertrouwen en ontwikkelen kernwoorden zijn die wij belangrijk vinden. Om deze doelen te bereiken werken wij Voor, Met en In de Wijk.
Onze trainers zijn jongeren uit de wijk die wij opleiden tot sportbegeleiders en een podium geven als rolmodellen voor opgroeiende jeugd.

Sinds 2017 werken wij samen met a.s.v. LEBO met maatschappelijke projecten en in 2018 hebben wij een dependance van a.s.v. LEBO opgezet op IJburg. Dit O19-2 team bestaat uit jongeren van IJburg. Wij trainen en spelen onze thuiswedstrijden op IJburg. 

Wij streven ernaar om in de komende jaren nog meer (jeugd) teams op te zetten op IJburg.

Meer informatie www.skcoaching.net

Bekijk alle sponsoren

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.