ASV LEBO is in volop in  voorbereiding op de seizoensstart van de eredivisie competitie 2017 – 2018. 

Na de de slechte seizoensstart van vorig jaar (7 verliespartijen achter elkaar) doet de selectie van ASV LEBO er alles aan om klaar te zijn voor de seizoensopening op 15 september tegen GZV Watergras. De mannen van coach Calvin Blankendaal hebben er al een aantal weken training opzitten.
Ook zijn er al wedstrijden gespeeld. Zo werd er in toernooi vorm gewonnen van LZV en  HV Veerhuys en werd er in 3 keer 25 minuten met 3-2 verloren van FC Marlene. Op 25 augustus werd het oefenduel tegen ZVV Volendam met 2-3 verloren.
Met nog 3 weken voor de competitiestart staan er nog een aantal interessante wedstrijden op het programma. Zo oefent het tegen het Duitse nationale team. Op 26 augustus vertrekt het naar Duitsland om daar tegen de mannen van oud bondscoach Marcel Loosveld te spelen.
Op Vrijdag 01 september is er een oefenwedstrijd tegen ZVG in het Calvijn. De laatste (beker) wedstrijd is op vrijdag 08 september op Texel tegen de plaatselijke ZV. Daar blijft het team ook een nacht slapen en vertrekken ze einde middag weer richting Amsterdam.
De ploeg hoopt daarna klaar te zijn voor de start van de competitie.
Voor meer informatie en updates volg je onze social media kanalen Facebook en Instagram