ASV Lebo verdubbeld de punten in de eredivisie. Bekijk hier de highlights.

Wedstrijdverslag

De start van de wedstrijd tegen zvv Eindhoven ging voortvarend, binnen twee minuten stond de thuisploeg al voor met 2-0. De aanvoerder Omar Tissoudali maakte alle twee de doelpunten voor ASV Lebo, beide doelpunten op assist van Zaid el Morabiti. Zvv Eindhoven stond verbaasd te kijken en wist dat het aan de bak moest. Even later kwam Zaid el Morabiti vrij voor de keeper maar schoot helaas op de paal, het duurde niet lang meer of de 3-0 stond op het scorebord. Elf minuten later na de twee goals van Omar Tissoudali maakte Ike Neil het derde doelpunt voor ASV Lebo, dit maal op aangeven van links van Noureddine Oulad ben Youssef, die ook net als het hele team een puike wedstrijd speelde. Het vierde doelpunt kwam van Iliass Aynaou, door een afstand schot van Noureddine Oulad ben Youssef gaf Iliass het laatste tikkie. Soeremly Tevrede kreeg nog de mogelijkheid om het vijfde doelpunt te scoren, maar verzaakte helaas. Omar Tissoudali maakte in de zeventiende minuut zijn hattrick, Omar scoorde het vijfde doelpunt voor de Amsterdammers.

Na de rust scoorde Zaid el Morabiti en Noureddine Oulad ben Youssef beide in de rebound de 6 en 7-0.In deze fase van de wedstrijd waar zvv Eindhoven met een vijfde veldspeler ging spelen, werd de nul van het scorebord gehaald. De 7-1 en 7-2 werden respectievelijk gescoord door Achraf Moussaoui en Tarik Ouzalah. Als snel kwam het antwoord van ASV Lebo, het achtste doelpunt mag ook zeker genoemd worden, Zaid el Morabiti zag Omar Tissoudali vrij voor het doel staan en schoot de bal vanaf de middenlijn op de borst van Omar die de bal zo in het doel kon tikken. Soeremly Tevrede maakt drie minuten voor het einde van de wedstrijd het laatste doelpunt, eindstand 9-2.

Na deze overwinning groeit zeker het vertrouwen, volgende week komt White Stones in het Calvijn op bezoek. Dylan de Haas, Noureddine Daoudi en Valdemar Barranco maakte vanavond hun eerste minuten in de competitie.