Asv LEBO is een maatschappelijke vereniging die zich veel inzet in de wijken van Amsterdam om deze leefbaarder te maken. Onze sportcoordinator organiseert hierdoor meerdere projecten waaronder de scholencompetities. Een mooi filmpje van onze competities:

In het seizoen 2016-2017 heeft a.s.v. LEBO maar liefst 3 scholencompetities in verschillende stadsdelen in Amsterdam. Dit zijn:

Scholencompetitie stadsdeel West. Periode oktober 31 – april 17. Locatie: Van Hogendorp hal. Tijd: Maandag van 16:00 uur tot 17:30 uur. In samenwerking met West Beweegt.
Scholencompetitie stadsdeel Zuid. Periode februari – april . Locatie: Sporthallen Zuid. Tijd: 17:00-19:00 In samenwerking met Dynamo en Combiwel.
Scholencompetitie stadsdeel Nieuw-West. Periode november 1 – eind april. Locatie: Calvijn met junior College (sporthal) Pieter Calandlaan 3 Tijd: 1600 uur – 1800 uur. In samenwerking met Sportimpuls en stadsdeel Nieuw-West

Basisscholen uit hetzelfde stadsdeel nemen het tegen elkaar op om de fairplay beker of de kampioensbeker te winnen. Beide prijzen zijn net zo belangrijk. De kampioen strijdt in een kampioenschap van Amsterdam om de beste ploeg van Amsterdam te worden. Misschien komt er zelfs een kampioensschap van Nederland. Maar dat is nog niet zeker!

De competities worden in samenwerking met de KNVB georganiseerd. Daarnaast worden stageplekken aangeboden, om jongeren op te leiden in de sportwereld. Zo zullen ze worden ingezet als teambegeleider, scheidsrechter, wedstrijdorganisator of toezichthouder. Deze jongeren kunnen zelfs hun scheidsrechtersdiploma halen.

Scholencompetitie West

Iedere maandag van 16:00 uur tot 17:30 uur zullen kinderen met hun eigen school het op gaan nemen tegen andere scholen in de van Hogendorphal in Amsterdam West.

klik HIER voor het volledige programma en de teampagina van scholencompetitie West

De Finale dag is gefilmd en daar is een mooi promotie filmpje uit gekomen:

Scholencompetitie Zuid

In de periode maart 2016 – april 2016 zal er 8 tot 12 keer gestreden worden voor de titel kampioen van Amsterdam Zuid. Tijd: 17:00 uur.

De finale van afgelopen jaar in sporthallen Zuid:

 

Scholencompetitie Nieuw-West

Iedere maandag van 16:00 uur tot 1800 uur zullen kinderen met hun eigen school het op gaan nemen tegen andere scholen in de nieuwe sporthal van het Calvijn met Junior College op de Pieter Calandlaan 3 in Amsterdam Nieuw-West.

klik HIER voor het volledige programma en de teampagina van scholencompetitie West

De opening is gefilmd en daar is een mooi promotie filmpje uit gekomen:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren