De selectie voor het komend seizoen is bekend. 18 spelers en 4 keepers zitten in de selectie voor het 1e en 2e team. Daarachter zitten een aantal talentvolle A junioren die geregeld mee zullen trainen en bij het 2e minuten gaan maken. Het eerste team staat onder leiding van de nieuwe trainer Calvin Blankendal. De trainer van het tweede team en tevens assistent van het eerste is Hicham Aouled Ben Hssaien. Hicham was vorig jaar trainer van de talentvolle A1 en werkt dus opnieuw veelvuldig samen met de talenten van AORC/Lebo Vastgoed.

De selectie is vrijwel hetzelfde gebleven. Drie spelers van het eerste elftal zijn vertrokken. Keeper Ennes van Maasbommel is weggeplukt door t’Knooppunt, Karim Ajnane keert na twee jaar terug bij Hovocubo en het zelf opgeleide talent Abdessamad Attahiri vertrekt ook naar Hovocubo. Het is mooi om te zien dat veel opgeleide talenten van AORC/Lebo Vastgoed uiteindelijk de stap maken naar andere top eredivisie ploegen.
Daarnaast gaat jong oranje international en groot talent van AORC/Lebo Vastgoed Mo Nouri zijn geluk beproeven op het veld.

Wij wensen alle spelers veel succes bij hun nieuwe club.

Trainer Calvin Blankendal, afkomstig van Goldenstars en oud AORC/Lebo Vastgoed speler heeft drie spelers mee genomen. Wij stellen ze kort voor:

Keeper Pascal Doest
Na het plotselinge vertrek van keeper Ennes van Maasbommel naar stadsgenoot t’Knooppunt zocht AORC/Lebo Vastgoed een nieuwe keeper die bewezen heeft de concurrentie aan te kunnen gaan met het talent Marcel ons en Nick van Teeffelen. Pascal Doest is een ervaren keeper die volgens Calvin met zijn 34 jaar een echte leider is.

Ike O’neill
Ike is een echte flank speler, die een uitstekende passeerbeweging heeft en vliegensvlug over het veld beweegt.

Romario Ritfeld
Romario is een boomlange verdediger die vanuit achteruit het spel bepaald. Romario complementeert de selectie samen met een aantal talentvolle 1e jaars senioren.

De 18 spelers en 4 keepers is een uitgebalanceerde selectie waar elke speler zijn eigen kwaliteiten heeft. De club, trainer en spelers hebben heel veel zin in het volgende seizoen.

De voltallige selectie:

Keepers
Pascal Doest (Goldenstars)
Marcel Ons
Nick van Teeffelen
Redouan Belmeki

Spelers
[columns ]
[column size=”1/3″]Achraf Azzouz
Zaid el Morabiti
Adil Salih
Pablo Blanco
Souffian Attahiri
Mo Belhadj[/column]
[column size=”1/3″]Mo Boutaka
Dries el Hasnaoui
Appie el Azhari
Omar Tissoudali
Ilias Aynaou
Ike O’neil[/column]
[column size=”1/3″]Romario Ritveld
Nordinne b/O Yousseff
Ayman el Mhassani
Appie Nouri
Nordin el Haddad
Nabil ait Oumghar[/column]
[/columns]