SEMINAR – WEBINAR
8 juli 2021 – 20.30 uur

KAMPIOENSCHAP ASV LEBO

“Door de ogen van Calvin Blankendal”

Het  verhaal van Calvin Blankendal met Max Tjaden en Najib Taki

ASV LEBO kampioen 2015-2016

Alweer vijf jaar geleden werd een Amsterdamse vereniging voor het eerst kampioen in de eredivisie zaalvoetbal. Nog niet eerder in de historie wist een club uit Amsterdam de titel te pakken. Na een zenuwslopende finale tegen ’t Knooppunt wist ASV LEBO de winst én de titel naar zich toe te trekken.

De man die aan het roer stond van deze getalenteerde selectie is Calvin Blankendal. Niet alleen door tactisch, maar ook organisatorisch betrokken te zijn met het team en de vereniging wist hij een verandering tot stand te brengen waardoor ASV LEBO niet alleen meedraaide op het hoogste niveau, maar ook de titel mee naar huis kon nemen.

Tijdens deze online- en fysieke bijeenkomst neemt Calvin je mee op weg naar het landskampioenschap in de Eredivisie. Hij zal door middel van afwisselende beelden, trainingstactieken en selectieprocessen laten zien hoe hij met zijn ideale voorbereiding de maximale resultaten heeft geboekt. Hij zal zijn ervaring delen met alle benodigde randzaken die je als trainer dient te controleren en te beheersen om tot goede resultaten te komen met een selectie.

Samen met gastsprekers en destijds trainers van de tegenstandenders in de play offs Max Tjaden en Najib Taki zal hij een kijkje geven achter de schermen op weg naar de titel.

 

Over Calvin Blankendal

Calvin is een trainer met een rijk verleden in zowel zaal- als veldvoetbal. Hij heeft zijn sporen in het zaalvoetbal verdient als speler van verschillende grote Eredivisie teams zoals het Hoornsche Veerhuys, FC Marlène en natuurlijk ASV LEBO. Naast de Eredivisie heeft Calvin ook verschillende interlands op zijn naam staan met het Nederlands Zaalvoetbal Team.

Met een passie voor voetbal ziet hij de sport als middel om mensen met elkaar te verbinden. Hij is dan ook van mening dat er met een hecht team waar iedereen moet vechten voor zijn plek, maar wel samenwerkt om te presteren, de beste resultaten behaalt kunnen worden.

Inschrijving

Je kunt deelnemen door je in te schrijven via dit formulier.
Na inschrijving ontvang je een mail met daarin het betalingsverzoek.

Licentiepunt

Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze online- en fysieke bijeenkomst.

Trainer-coaches ontvangen na het volgen van deze bijeenkomst een licentiepunt welke gebruikt kan worden voor de verlenging van de trainerslicentie zaalvoetbal.

Kosten

Voor deze bijeenkomst wordt een kleine onkosten vergoeding gevraagd van €5,- euro.

Tevens is er de mogelijkheid om een diner en/of overnachting te boeken bij de locatie: MET hotel Amsterdam. Geniet van de luxe faciliteiten die het restaurant en hotel te bieden hebben en maak van je seminar een compleet verzorgde avond! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corné Rademaker via corne@asvlebo.com of kijk alvast op de website van MET.
De kosten voor een diner + seminar: €44.50
De kosten voor een diner + overnachting + seminar: €80.-

 

Fysieke bijeenkomst

Er zijn beperkte plekken beschikbaar, ook vanwege de COVID-19 maatregelen. Als je op het inschrijfformulier aangeeft dat je er fysiek bij wil zijn dan maak je kans om geselecteerd te worden.
Hiervoor krijg je een persoonlijke uitnodiging. Indien je niet wordt uitgenodigd betekent het automatisch dat je de bijeenkomst digitaal kan bijwonen en geen recht hebt op restitutie van de onkosten vergoeding van €5,-.

Locatie

MET Hotel Amsterdam
Marius Bauerstraat 401
1062 AP Amsterdam

Online de bijeenkomst bijwonen

Een kwartier voor start van de bijeenkomst ontvang je in de mail een uitnodiging met unieke link voor deelname. De online bijeenkomst wordt verzorgd via een live Zoom verbinding.

Bekijk alle sponsoren