Wij verwelkomen een nieuwe sponsor. Sahfee halal Care.

Sahfee Care is een toonaangevend bedrijf dat sinds 2006 actief is in de productie van kwalitatieve Halal verzorgingsproducten. Alle producten van Sahfee care zijn vrij van alcohol, dierlijke inhoudsstoffen, Parabennen, en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Hun producten zijn met veel zorg samengesteld en bestaan uitsluitend uit grondstoffen die officieel Halal goedgekeurd zijn. Sahfee Care heeft als eerste op de wereld een complete haar verzorging lijn ontwikkeld voor dames met een hoofddoek. Met Sahfee Care bent u verzekerd van pure en reine producten van topkwaliteit voor uw dagelijkse verzorgingsritueel. Omdat de producten van Sahfee Care geen dierlijke inhoudstoffen bevatten, hebben zij naast hun officieel wereldwijd erkend Halal certificaat ook een Vegan certificaat.

Alle spelers krijgen maandelijks een tasje met verschillende zeep en shampoo. Zowel voor het sporten alsmede speciale shampoo voor hun vrouwen. Mohammed gaf een top presentatie

In de rust van de wedstrijd a.s.v. LEBO – zvv den Haag was het weer tijd voor latje-trap. Uiteraard was Sahfee Halal Care deze week de sponsor die de prijzen beschikbaar stelde. Indien je de lat raak schoot, dan kreeg je een fles Shampoo van Sahfee. Uiteindelijk waren er 2 gelukkig winnaars!

Schermafbeelding 2015-11-16 om 13.57.13