ASV LEBO heeft wederom een uitstekende overwinning geboekt. Na de nummer 1 en 2 Knooppunt en Hovocubo verslagen te hebben, werd ook overtuigend gewonnen van Groene Ster. Na een 3-0 rust, bleef de teller haken op 5-0 na het eind signaal.

Opvallend is dat er in de laatste 3 duels, maar 3 tegendoelpunten zijn gevallen, terwijl uit de vorige 15 duels maar liefst 90 doelpunten tegen te noteren waren. Een gemiddelde van 6 doelpunten per wedstrijd. Ook het scoren van doelpunten zit weer in de lift. Met alleen nog maar tegenstanders uit de onderste regionen, kan LEBO het dramatisch gestarte seizoen enig glans geven en aantonen dat het volgend seizoen weer mee gaat doen in de strijd om de play-offs.

Wederom mooi om te zien dat zelf opgeleide spelers opstaan en als man of the match worden verkozen. Marcel Ons speelde wederom foutloos en behield de nul. Ilias Aynaou speelde ijzersterk en was vandaag de Man of the Match.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen WSV/Shoepimp op het programma. De club die keihard strijdt om niet te degraderen. Eerst komende training genieten van een overheerlijke taart, aangezien de ploeg geen tegendoelpunt heeft gekregen