Nabil kwam in het verleden uit voor zvv ter Beek, zvv Hilversum, AORC/Palestra, FCK/De Hommel, KK/Malle en afgelopen seizoen FC Marlene.

Nabil: Voor mijn gevoel was de keuze snel gemaakt. 

In mijn optiek is ASV/Lebo een club die continu groeit en de stijgende lijn ook blijft nastreven. Een mooi doel van de club, waar ik me helemaal bij aansluit, is dat zij jongeren de kans bieden om wat moois te bereiken. Met de ervaring die ik heb denk ik dat ik een mooie bijdrage kan leveren en daarom wil ik mijn steentje hierin bijdrage. 

Op persoonlijk vlak zie ik groeimogelijkheden, waarbij de trainers Zaid en Najib mij goed kunnen begeleiden.

Het allermooist, wil ik voor Amsterdam, mijn thuisbasis, naar alle prijzen grijpen en onze mooie stad op de kaart zetten samen met het team!

ASV Lebo wenst Nabil succes en heel veel plezier.