Vanaf komende woensdag zijn alle thuiswedstrijden van ASV Lebo te volgen via VoetbalTV. Na een lange periode van voorbereiding en testen is het nu dan zover. De eerste wedstrijd zal woensdag plaats vinden, de bekerwedstrijd tegen zvv Urk.

Wij zijn VoetbalTV!

VoetbalTV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal. Wij bieden wedstrijdbeelden op een prof-waardige manier, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV benut kansen in technologie om voor jou nog meer uit het voetbal en alles eromheen te laten halen. Alle voetbalmomenten zijn immers belangrijk en verdienen een eigen podium en publiek!

Voor clubs

Hoe kunnen we als club gemakkelijk wedstrijden registreren en analyseren? Hoe kunnen we de betrokkenheid van onze leden verhogen? En hoe kunnen wij interessanter zijn voor lokale sponsoren?

Voor trainers & coaches

Elk weekend als trainer/coach in de weer om de wedstrijd te registreren en te analyseren?

Maak nu gebruik van het video-analyse platform van VoetbalTV. Waarmee je de volautomatisch geregistreerde wedstrijdbeelden direct kan terugkijken. En eenvoudig kan analyseren en taggen, zowel tijdens als na afloop van de wedstrijd. Een handige en gebruiksvriendelijke tool waar het hele team beter van wordt.

Voor spelers

“Oh je had die goal moeten zien, zo’n mooie heb ik nog nooit gemaakt. Niet te geloven wat een prachtige redding onze keeper maakte.“

Vanaf nu blijft het niet bij woorden, maar laat je het gewoon zien. Waar je ook bent. Kijk nu je wedstrijd terug, bekijk de samenvatting, creëer samen met je teamgenoten een video met de highlights van de wedstrijd en deel ze met je volgers. Download hier gratis de VoetbalTV app! Zo haal je nog meer lol uit het voetbal.
Download nu de VoetbalTV app via je App Store of Play store.