Aanstaande vrijdag 23 oktober staat de competitie wedstrijd a.s.v. LEBO – zvv Eindhoven op het programma.

a.s.v. LEBO blijft het thuis uitstekend doen. Alle drie de thuiswedstrijden werden gewonnen. FCK de Hommel, Hovocubo en Watergras werd met een ruim doelpunten verschil terug naar huis gestuurd. Uit blijft a.s.v. LEBO het lastig hebben. Waar de overtuiging overheerst in de thuiswedstrijden, heeft het uit nog niet kunnen imponeren. Eerst werd verloren van TPP in Rotterdam en afgelopen weekend werd een 3-6 voorsprong 11 seconden voor tijd teniet gedaan door Zvv Volendam. Uiteindelijk werd daar 6-6 gespeeld.

Zvv Eindhoven staat op een keurige 7e plaats. Zvv Eindhoven is pas voor het tweede seizoen actief in de eredivisie. De club heeft inmiddels 6 punten bij elkaar gesprokkeld en staat maar 4 punten achter op a.s.v. LEBO. Eindhoven wist wel al een uitwedstrijd te winnen. LEBO is dus gewaarschuwd.

Voor LEBO blijft het van belang de thuiswedstrijden te winnen en zo bij de eerste vier op de ranglijst te blijven staan. Ongetwijfeld zal het weer een mooie wedstrijd gaan worden vrijdag avond.

Het duel wordt om 21:15 uur gespeeld in Sporthallen Zuid.  Uiteraard hopen we dat alle supporters weer aanwezig zijn om a.s.v. LEBO te steunen richting de overwinning!

WEB-4e-comp-a.s.v.-LEBO---zvv-Eindhoven