Morgen is het zover. Eindelijk weer de mooiste wedstrijd van het jaar. Dit keer is het voor a.s.v. LEBO een uitwedstrijd. Dat betekent dat Knooppunt de organisatie voor zich neemt. De verwachting is net als de vorige twee wedstrijden, dat er wel 1000 mensen richting Sporthallen Zuid komen.

 

De Kraker. De wedstrijd is opzich ook een topper te noemen. Waar Knooppunt fier bovenaan staat, is a.s.v. LEBO samen met 5 andere ploegen verwikkeld in de strijd om de tweede plaats. De ranglijst is als volgt:

Knoopunt heeft alles gewonnen. Vorige week met enig geluk. Er werd in de laatste seconden namelijk gescoord tegen TPP uit Rotterdam. Het Knooppunt heeft van de eerste zes ploegen ook gewonnen van Hovocubo en Marlene. FC eindhoven versloegen ze alleen in de beker met 3-2.

A.s.v LEBO speelde vorige week gelijk tegen FC Eindhoven. De eerste helft leek er weinig aan de hand en werd er gerust met een 0-2 voorsprong. Echter scoorde FC Eindhoven na rust in 5 minuten 4 keer. Het was knap dat LEBO uiteindelijk met 5-4 voorsprong de laatste paar minuten ingingen. Echter wist Eindhoven nog terug te komen tot 5-5.

Beide ploegen hebben in de laatste wedstrijd laten zien over flink wat wilskracht te beschikken. Ongetwijfeld dat de onderlinge Amsterdamse confrontatie genoeg voer moet zijn om het bovenste van je kunnen te laten zien.

Uiteraard hopen we dat iedereen die a.s.v. LEBO een warm hart toe draagt richting Sporthallen Zuid komt om het team te steunen en richting de overwinning te schreeuwen.

PROMO-KNOOPPUNT---a.s.v.-LEBO-