Vrijdag aanstaande speelt ASV Lebo thuis in het Calvijn, zvv Volendam kont dan op bezoek, de nummer 8 van de eredivisie. zvv volendam staat 3 punten onder ASV Lebo

Vrijdag aanstaande, komt zvv Volendam, de nummer 8 van de eredivisie, op bezoek in het Calvijn. Op dit moment staat zvv Volendam 3 punten onder ASV Lebo met 15 punten uit 13 wedstrijden, 5 gewonnen en 8 verloren.

De laatste wedstrijd werd afgelopen vrijdag gespeeld tegen zvv Eindhoven, deze wedstrijd werd gewonnen met 4-2 door de Volendammers, de bekende doelpuntenmakers waren Robin Bont en Danny Tol.

ASV Lebo heeft afgelopen vrijdag in het doelpuntenfestijn tegen FC Marlene een gelijk spel behaald, het werd in Heerhugowaard maar liefst 7-7, het publiek was de grote winnaar, met maar liefst 3 doelpunten van Omar Tissoudali, 2 van Soeremly te Vrede en 2 van Ike Neil.

ASV Lebo staat momenteel op de 7de plaats in de eredivisie ranglijst, 5 gewonnen, 3 gelijk en 5 verloren of te wel 18 punten.

Coach Calvin Blankendal zal vrijdag niet kunnen beschikken over de clubicoon Iliass Aynaou, Iliass kreeg in de wedstrijd tegen FC Marlene een rode kaart en is voor 1 wedstrijd geschorst.

De wedstrijd is vrijdag ook te volgen via de livestream, via onze website.

ASV Lebo vs zvv Volendam

Vrijdag 25 jnauari 2019

aanvang: 20:30 uur

Sporthal Calvijn

Pieter Callandlaan 3

1065 KH Amsterdam