Vrijdag 5 februari 2016 worden de 1/4 finales landelijke beker gespeeld. A.S.V. LEBO treft hierin de Amsterdamse concurrent Knooppunt. Voor de spelers en toeschouwers is dit net als Barcelona – Real Madrid. Er zijn geen mooiere wedstrijden te bedenken, met spanning, sensatie en vele mooie doelpunten.
In de competitie is het de nummer 1 tegen de nummer 2 van de eredivisie. De clubs treffen elkaar nu voor de 4e keer in twee jaar tijd. a.s.v. LEBO heeft twee keer uitstekend gewonnen en een keer in de laatste seconden de winst weggegeven. Dit waren competitie wedstrijden. Uiteraard is het in de beker alles of niets. A.S.V. LEBO heeft eerder in de beker gewonnen van RS 1, ’t Knooppunt 2 en zvv Eindhoven. ’t Knooppunt won van GZV Watergras, FC Eindhoven en Excelsior 31. Vrijdag gaat het om een plaats in de halve finale van de landelijke beker.
Bij gelijke stand zal er niet worden verlengd, maar zullen strafschoppen de winnaar bepalen. Wil je deze derby niet missen, kom dan vrijdag a.s. naar Sporthallen Zuid te Amsterdam.
De grote zaal is open vanaf 20:30 uur, de aftrap is om 21:00 uur.
Benieuwd wat voor spannende pot dit kan opleveren? Bekijk de laatste overwinning van a.s.v. LEBO op  ’t Knooppunt