Aanstaande vrijdag 24 maart staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. En wat voor een. De Rotterdamse ploeg TPP komt op bezoek.

Vorig seizoen wist ASV LEBO TPP te verslaan in de halve finales, wat uiteindelijk tot het eerste landskampioenschap leidde in de historie van ASV LEBO. Beide ploegen spelen dit seizoen een minder grote betekenis in de bovenste regionen dan gehoopt. Momenteel staat TPP op de 8e plaats met zes punten achterstand op LEBO dat 5e staat. TPP staat momenteel maar twee punten boven HV/Veerhuys dat op de nacompetitie positie staat.

De uitwedstrijd was weliswaar dit seizoen gewonnen door ASV LEBO met 6-8, maar dat geeft het wisselvallige ASV LEBO geen garantie op drie wedstrijd punten aankomende vrijdag. Wel zijn er altijd veel doelpunten te bewonderen in de onderlinge duels. Een uitgelezen mogelijkheid om weer eens van een ouderwets avondje zaalvoetbal te genieten in Sporthal Calvijn.

Toegang tot 12 jaar is gratis. Vanaf 12 jaar € 5,- per bezoeker. Aanvang: 20.30 uur. Adres: Pieter Calandlaan 3, Amsterdam

Poster-Lebo---TPP-competitie-