a.s.v. LEBO blijft maar aan het doelsaldo werken. Na de eerdere 10-0 overwinning in de beker won het ook dit keer in eindhoven met dubbele cijfers.

Zvv Eindhoven kwam in het begin van de eerste helft nog prima mee met a.s.v. LEBO. Na een goed uitgespeelde counter kwam het zelfs op voorsprong. De keeper van Eindhoven kreeg vele malen de kans zich te onderscheiden. Ook Manuel Hoogewoning moest 2 keer handelend optreden om LEBO niet tegen een dubbele achterstand aan te laten kijken.

Uiteindelijk kreeg LEBO kans op kans en was er voor de plaatselijke zvv geen houden meer aan. De teller bleef op 10 doelpunten steken. In de tweede helft kregen de jonkies speelminuten. Ze lieten zien niet voor niks met zowel de A1 als het 2e team boven aan te staan. Hicham Aklalouch maakte zijn eerste 2 doelpunten voor de ploeg van coach Calvin Blankendal en ook Revelinio Slijters en Zohair Akasri waren nog dicht bij hun treffer. De doelpunten makers:

  • Hicham Aklalouch 2x
  • Appie el Azhari 2x
  • Ilias Aynaou 2x
  • Zaid el Morabiti
  • Youssef Makraou
  • Younes Makraou
  • Noureddine Oulad Ben Yousseff

Aankomende vrijdag staat de absolute kraker op het programma. Rivaal en stadsgenoot ’t Knooppunt komt op bezoek bij a.s.v. LEBO. Niet alleen de eer om de beste in Amsterdam te zijn staat op het spel. Ook de koppositie. ’t Knooppunt speelde dit weekend voor de halve finale van de beker en heeft dus een wedstrijd minder gespeeld dan a.s.v. LEBO. Hierdoor staat LEBO nog maar 2 punten achter en kan het bij winst de eerste plek overnemen.

De wedstrijd start vrijdag 11 maart om 21:15 uur. Geadviseerd wordt om vroeg naar Sporthallen Zuid te komen, zodat je niet te lang voor de kassa hoeft te wachten. Er worden namelijk meer dan 1000 bezoekers verwacht. Een echte zaalvoetbal derby dus!

Schermafbeelding 2016-03-06 om 10.26.17