Een gretig en zeer talenvol elftal met een training in de benen, begon afgelopen woensdag aan hun eerste officiele wedstrijd in de zaal. Om de week spelen wij in een andere samenstelling. Deze week Emre, Jabrane, Oualid, Souhail, Khalit, Aimar, Jalal, Soulaiman en Ishak.
Met wat simpele tactische instructie trapten de spelers af om hun 1e pot zaalvoetbal te ervaren tegen een gewaagde tegenstander. Het team stond goed te verdedigen op eigen helft en schakelde ontzettend snel om. De score werd geopend door Lebo O15.2. Eind van de 1e helft eindigden wij met 0 goals tegen en met enkele heerlijke afgeronde aanvallen zochten de spelers de bankjes op. 
Met enkele aanwijzingen zetten de spelers het vertoonde spel van de 1e helft voort. Uiteindelijk eindigde de leidsman de wedstrijd met nog 20 seconden op de klok vroegtijdig. Na een stevig duel bleef een speler van Onze Gezellen geblesseerd achter. Na het fluitsignaal heeft beklonken, kan Lebo O15.2 haar officiele drie punten bijschrijven. Op naar de volgende wedstrijd tegen White Stones O15.4