Coach Calvin Blankendal heeft weinig wijzigingen doorgevoerd in de eerste selectie voor het seizoen 2015 – 2016.

De goede resultaten van het afgelopen seizoen hebben ervoor gezorgd dat de 1e selectie vrijwel in tact is gebleven. Coach Calvin Blankendal heeft er vertrouwen in om het komend seizoen nog betere resultaten te behalen.

De selectie voor het komend seizoen bestaat uit:

A.s.v. LEBO Selectie heren 1
Pascal Doest (K)
Marcel Ons (K)
Achraf Azzouz
Zaid el Morabiti
Soufiane Attahiri
Younes Makraou
Nordinne ben Oulad Yousseff
Appie el Azhari
Omar Tissoudali
 Ike Neil
Nieuw
Wouter Lustig (K) (Utrechtse selectie)
Manuel Hogewoning (K) (JCK/AISO
Youssef Makraou (Hovocubo)
Ilias Aynaou (Plein 83)
Vertrokken
Adil Salih
Pablo Blanco
Gestopt
Nick van Teeffelen

 

Vetrokken spelers:

Helaas is onze topscorer, de Spanjaard Pablo Blanco terug gegaan naar zijn geboorteland. Adil Salih heeft zich overgeschreven en gaat in een vriendenteam spelen.

 

Gestopt:

Reserve keeper Nick van Teeffelen blijft als back-up beschikbaar. Daarnaast is hij de verenigingsmanager dus nauw betrokken bij de club.

 

Nieuwe Spelers:

De selectie kent twee nieuwe keepers.

manuel Hoogewoning

 

Keeper Manuel Hoogewoning was afgelopen seizoen alleen actief op het veld. Manuel speelde in de zaal bij JCK/AISO wat zich vorig seizoen had teruggetrokken uit de eredivisie. Manuel zat oa. bij de selectie van Oranje O.19 jr.

wouter lustig

 

Keeper Wouter Lustig komt over van ZVV Sparta/Laak. Wouter speelde zich in de kijker tijdens de oefenwedstrijden van AORC 1 tegen de Utrechtse selectie. Wouter gaat samen met Manuel de strijdt aan met Pascal Doest en Marcel Ons.

youssef Makraou

 

Nieuwkomer Youssef Makraou is een oude bekende van AORC/Lebo Vastgoed. Youssef is opgeleid en begonnen met zaalvoetbal bij AORC/Lebo Vastgoed. Daarna zocht hij zijn avontuur bij Hovocubo, waarin hij in het seizoen 2013-2014 beslissend was in de finale om het Nederlands Kampioenschap. Youssef zal de plek opvullen van de vertrokken Adil Salih.

Laatste Nieuwkomer is Ilias Aynaou. Net als Youssef is Ilias opgeleid bij onze vereniging. Een groot talent die er vorig jaar voor koos om met vrienden te gaan voetballen. We zijn blij te kunnen vermelden dat Ilias vanaf komend seizoen weer bij het eerste elftal zal aansluiten. Ilias kan zowel als punt speler of als laatste man uitstekend uit de voeten. Perfect om de vertrokken Pablo Blanco te vervangen dus.

Het eerst team start met 10 spelers en 4 keepers. De overige spelers zullen worden aangevuld uit het 2e team/A1. De vereniging heeft namelijk een aantal grote talenten, waarvan we verwachten dat ze aankomend seizoen kunnen aansluiten bij het eerste elftal