a.s.v LEBO is zeer verheugd te melden dat Vitaminstore een sponsor overeenkomst heeft gesloten met de club. Vitaminstore zal de herenselectie voorzien van diverse voedingssuplementen die de sportprestaties zullen verbeteren.
Calvin Blankendal is blij met de overeenkomst.”Dankzij Vitaminstore worden de spelers bewuster van de inname van hun voeding. Wat moet je wel eten en wat niet. Dankzij de supplementen zullen mijn spelers fitter en gezonder aan de start verschijnen en bovendien zullen ze na de trainingen en wedstrijden sneller herstellen. Voor ons is dit weer een stap richting het professionaliseren van het zaalvoetbal.”

Vitaminstore heeft inmiddels zijn dertigste vestiging geopend. Daarnaast hebben ze een uitstekende webshop.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een leuk en gelukkig leven, en helpt haar klanten dan ook graag met het maken van verantwoorde keuzes. Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling en Vitaminstore ziet de vraag naar een ruim assortiment gezondheidsproducten dan ook sterk toenemen. Daarom kunt u bij ons terecht voor voedingssupplementen, superfoods, natuurcosmetica, slowjuicers, sportvoeding en gezonde verse juices uit de hippe juicebar.

“Voor Vitaminstore is dit de eerste sponsorovereenkomst in club verband. a.s.v LEBO is een vitale vereniging die zich enorm veel inzet op het maatschappelijk vlak. Wij hebben veel raakvlakken met de vereniging en zijn daarom blij dat we een sponsor overeenkomst hebben kunnen afsluiten” Aldus eigenaar Koert Otten.

Ook benieuwd naar de producten van Vitaminstore? Bekijk en bestel de producten via www.vitaminstore.nl of bezoek een van de 30 vestigingen!

Maandag avond was de presentatie naar de spelers. Zie onder het fotoverslag.

presentatie vitaminstore presentatie roms_appie vitamin producten